Webdesign Terschelling

Met een professioneel webdesign vergroot je je online succes en trek je potentiële klanten over de streep. Wij als ervaren webdesign bureau helpen je hier graag bij!

Stuur direct een email of bel ons
info@btpdesigns.nl   +31(0)6 510 456 12

Je bent op zoek naar een wordpress webdesigner voor jouw bedrijf in Terschelling? We helpen je graag! Neem contact op!

Webdesign | Website ontwerp | Business media creations

Een webdesign met de juiste strategie

Iedere organisatie of bedrijf is uniek en daar hoort een innovatief webdesign bij die perfect aansluit bij jouw wensen en de behoefte van je doelgroep. Een goede eerste indruk is essentieel.

Een website laten maken die gebruiksvriendelijk is, SEO geoptimaliseerd en het juiste verhaal vertelt. Het doel is altijd om een onderscheidende website te ontwerpen die het professionele karakter van jouw organisatie versterkt. Hoe meer relevante content de website bevat, hoe groter de kans op meer bezoekers en dus (potentiële) klanten.

Webdesign bureau Terschelling

Je bent op zoek naar een webdesign bureau in Terschelling die voor jou een nieuwe website kan maken. BTP Designs gaat graag voor je aan de slag. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw visie en hoe we die gaan omzetten in een geweldig webdesign.

Webdesign is ontzettend belangrijk. Wanneer een bezoeker jouw pagina bezoekt moet die in één oogopslag kunnen zien op welke website hij/zij zich bevindt.

De gebruiksvriendelijkheid van de website zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk de informatie vinden waar naar ze op zoek zijn. Is dit het geval dan is de kans op interactie vele malen groter en zal de bezoeker eerder terugkomen of gelijk converteren.

Ben je op zoek naar een nieuwe website met een gebruiksvriendelijk webdesign? Neem contact op, wij denken graag met je mee!

Website laten maken hardenberg - Webdesign en Realisatie - Camping de Zwiese

Webdesign optimalisatie

$

Heldere structuur

$

Consistentie

$

Relevantie

$

Mobile first

$

Blijven ontwikkelen

Responsive website laten maken Terschelling

Responsive webdesign

Alle websites die wij bouwen krijgen een responsive webdesign. Dit betekend dat de website zich automatisch aanpast aan de schermafmetingen van de bezoeker. Dus alle content wordt perfect weergegeven op een smartphone, tablet, laptop en PC.  Bezoekers krijgen een optimale webervaring op elk mobiel apparaat.

Ook Google vind een mobielvriendelijke website belangrijk. Dit blijkt wel uit het indexeren van websites waarbij ze in eerste instantie naar het mobiele webdesign kijken.

Als je ‘oude’ website nu nog steeds geen responsive design heeft wordt het echt tijd om contact op te nemen en over te stappen naar een moderne website met alle functionaliteiten van deze tijd. Anders bereik je veel minder bezoekers cq. klanten en loop je poteniele omzet mis.

Maatwerk WordPress webdesign laten maken

Wij zijn WordPress Divi specialist en werken dagelijks met het meest gebruikte CMS van de wereld. Door de flexibliteit en schaalbaarheid is WordPress ideaal voor o.a. het MKB, organisaties, zzp’ers en freelancers. En zo ontwerpen wij de mooiste websites voor onze klanten!

Voor jouw bedrijf in Terschelling kun je bij BTP Designs een ijzersterke Wordpress webdesign laten maken

WordPress is wereldwijd zo populair doordat het metname gebruiksvriendelijk is, goed vindbaar is in zoekmachines (SEO), en eindeloze design-opties biedt.

SEO Optimalisatie - Hoger in Google

Naast een mooi webdesign wil je natuurlijk hoger in Google komen zodat je nieuwe website nog beter gevonden wordt door toekomstige klanten.

We kijken samen naar het doel van de website, wie is de doelgroep, wat wil je bereiken als klanten op je website komen? Welke interactie moet er plaats vinden? Dit zijn onderwerpen die we op voorhand bespreken voordat we met SEO optimalisatie beginnen.

Pagina optimalisatie (on page SEO) en zoekmachine optimalisatie wordt tijdens het ontwerpen van de website al structureel toegepast.

Misschien wil je beter gevonden worden in de regio Terschelling. Met het webdesign focussen we ons dan ook op local SEO (lokale zoekmachine optimalisatie).

Het is dus belangrijk om een duidelijke SEO strategie te maken om je online zichtbaarheid en online vindbaarheid vergroten.

Kosten webdesign Terschelling

De kosten voor het maken van een professioneel wordpress webdesign zijn afhankelijk van de doelstellingen, functionaliteiten, grote van de onderneming en budget. BTP Designs ontwerpt al een basis website voor je v.a. € 995,-

Hoe bepaal je het budget voor een nieuwe website?

Google reviews

Google waardering

(5/5)
Webdesign | Website ontwerp | Business media creations
Door2theWorld | Website ontwerp | Webdesign & Realisatie
BurgerBelangen Hengelo | Webdesign | Website ontwerp

Alles in huis voor een succesvolle website

We zetten samen de juiste koers uit naar een nieuw webdesign die voldoet aan je ambities en doelstellingen. Een modern webdesign bij BTP Designs is altijd:

Een maatwerk website

Gebruiksvriendelijk

SEO Geoptimaliseerd

Conversiegericht

Schaalbaar & flexibel

100% Responsive webdesign

Wat onze klanten zeggen

BTP Designs is werkzaam in heel Nederland maar ontwerpt ook websites voor bedrijven en organisaties in de regio Hardenberg – Ommen – Zwolle – Coevorden – Emmen – Hengelo – Enschede

5 sterren review Camping de Zwiese Hardenberg

Camping de Zwiese

(5/5)

Het was zeer prettig samenwerken met BTP Designs! Bennie bedankt, voor de snelle service en prachtige website!

Jan Hofsink

Camping de Zwiese
Hardenberg

Burger Belangen Hengelo

(4.5/5)

Van het eerste contact tot en met de uitleg via videocontact een professionele en prettige gesprekspartner die goed luistert naar de wensen van de klant.

Igno Freriksen

Burger Belangen Henglo
Hengelo

Greenwatt B.V.

(5/5)

Heeft een perfecte website voor mijn bedrijf gemaakt. Mooie, moderne vormgeving en goede functionaliteiten.

Samenwerking was optimaal.

Poul van Slooten

GreenWatt B.V.
Dedemsvaart

Enthousiast geworden?

Ontvang binnen 48 uur een offerte op maat. Geheel vrijblijvend en 100% kosteloos.

Direct een mailtje sturen of bellen?
info@btpdesigns.nl   +31(0)6 510 456 12