Over BTP Designs

WordPress Divi specialist

Als Divi expert ontwerpt BTP Designs de mooiste wordpress websites en levert een totaal oplossing. Van strategie & uitvoering tot SEO & website onderhoud

BTP Designs Google reviews

Google waardering

(5/5)

Meer dan alleen

WordPress websites bouwen

BTP Designs ontwerpt niet alleen WordPress Divi websites die goed scoren in Google maar levert een all-in service voor MKB, organisaties, zzp’ers en freelancers, Van strategie & ontwikkeling tot SEO & website onderhoud.

Met deze totaal oplossing hebben klanten geen omkijken naar het technische aspect van de website en neemt BTP Designs hun veel werk uit handen. Door (naast het bouwen van een geweldige website) ook het onderhoud en SEO te verzorgen lopen klanten niet meer achter de feiten aan. Met name wanneer er (te)weinig technische kennis in huis is of hier gewoonweg geen tijd voor is. Lees meer over website onderhoud.

Ondernemers verder helpen

Online groei & zichtbaarheid

Bij BTP Designs nemen we geen afscheid wanneer de nieuwe website klaar is maar gaan juist een stap verder. Want wat moet je met zo’n mooie website als niemand erop kijkt. Precies!

Er is altijd winst te behalen op het gebied van presentatie, vindbaarheid en conversie.

Alleen een website is niet meer genoeg om online goed zichtbaar te zijn. Daarom helpt BTP Designs bedrijven en organisaties hun online groei en zichtbaarheid te vergroten. Samenwerken aan succesvolle doelstellingen en conversies.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laten we kennismaken

Specialist in Divi webdesigns

WordPress Divi expert

BTP Designs is WordPress Divi specialist. WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS). Met name omdat het gebruiksvriendelijk is, goed vindbaar is in zoekmachines en eindeloze design-opties biedt.

Divi is met zijn Visual Builder de populairste page builder voor het bouwen van websites in WordPress. De visuele editor van Divi maakt het mogelijk om real-time aanpassingen te doen en direct het resultaat te zien. Dit is ideaal voor klanten die zelf aanpassingen aan hun website willen doen.

BTP Designs

Background

BTP Designs is opgericht door Bennie Tamminga. Vanaf zijn 19e (2003) zelfstandig ondernemer, heeft Pop & Media in Leeuwarden en Internetmanagement & Webdesign gestudeerd. Als Webdeveloper, Webdesigner & WordPress Divi specialist heeft Bennie veel kennis en ervaring op dit gebied en heeft een passie voor online vormgeving.

Webdeveloper / Webdesigner / WordPress Divi expert / SEO Enthousiasteling

Bennie Tamminga

De website is beter dan ik had durven hopen. Het ziet er mooi en professioneel uit en nog belangrijker: het werkt goed! Alle dingen waar ik zelf geen verstand van heb, zitten erin en werken voor mij heel erg fijn. Als ik vragen heb of er moet iets veranderd worden op mijn website, kan ik bij Bennie aankloppen en verloopt het contact heel soepel. Zeker een aanrader!

Sharon Veltink - Review De Dansfabriek Hardenberg

Sharon Veltink

De Dansfabriek Hardenberg

K

Laten we kennismaken

Samen een nieuw Project starten?

K

Stuur Bennie een bericht

Contact Opnemen

Nieuw project, advies of benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij vrijblijvend een mailtje!

K

ik wil een offerte aanvragen

Offerte Aanvragen

Je keuze gemaakt uit één van de website pakketten? Of  een specifieke module nodig? Vraag nu je persoonlijke offerte aan.