Website offerte ontvangen?

Ik ga met alle plezier voor je aan de slag. Aan de hand van je wensen ontvang je binnen 2 werkdagen een persoonlijke website offerte.

Ik respecteer je privacy. Je gegevens worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen.
btpdesigns.nl is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

BTP Designs
5.0
Gebaseerd op 6 recensies
powered by Google

Gratis adviesgesprek?

Neem gerust contact op
Bennie Tamminga: +31 6 510 45612

N
100% vrijblijvend
N
Persoonlijke aanpak
N
Korte lijntjes, duidelijk en snel
N
Doelgericht & flexibel
Danielle Tigelaar
Danielle Tigelaar
20/01/2021
De website die BTP Designs voor mij gemaakt heeft is volledig naar al mijn wensen! Ik ben er ontzettend blij mee! Mocht je graag een website willen voor je eigen onderneming, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Bennie. Hij gaat voor het optimale resultaat en is heel gedreven en gepassioneerd in zijn werk!
De Dansfabriek Hardenberg
De Dansfabriek Hardenberg
22/11/2020
Bennie heeft voor mij een aantal jaar geleden de website van De Dansfabriek gemaakt. Ik heb vooraf aangegeven wat ik ongeveer wilde en Bennie is daarmee aan de slag gegaan. De website is beter dan ik had durven hopen. Het ziet er mooi en professioneel uit en nog belangrijker: het werkt goed! Alle dingen waar ik zelf geen verstand van heb, zitten erin en werken voor mij heel erg fijn. Als ik vragen heb of er moet iets veranderd worden op mijn website, kan ik bij Bennie aankloppen en verloopt het contact heel soepel. Zeker een aanrader!
Jook van Veen
Jook van Veen
10/11/2020
Btp heeft voor ons een site gemaakt. We wisten ongeveer wat we wouden en Benn heeft er iets moois van gemaakt. Benn verzorgd het onderhoud en zorgt er voor dat we hoog staan in google. Zeer tevreden mee en dat tegen een betaalbare prijs. Wij geven BTP designs een dikke 10